Zeeman B.V. logo
Tip!

Zeeman B.V.

Zij zijn trots op hun GOEDkope producten. GOEDkoop betekent: kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Want dat is het bewijs van hun professionaliteit. Dure producten maken is geen kunst. Iederéén kan dat. Achter een product van slechts een paar euro zit creativiteit, wilskracht en ambitie.

Dat dragen ze graag uit! In ruim 40 jaar hebben zij zich bewezen als toonaangevende textielsupermarkt. Een van de allergrootste in Europa. Dit succes is geen toeval. Het is het resultaat van elke dag scherp zijn. Scherp op de kosten. Scherp op trends. Scherp op details. Scherp op kansen om te verbeteren. Alleen zo verleggen ze hun grenzen. En houden zij tevreden klanten. Daarin zit hun belangrijkste motivatie.

Daarom luidt hun motto: ALTIJD SCHERP. Scherp zijn zit in kleine én grote dingen. Het zijn deze typische Zeeman eigenschappen die hen maken wat ze zijn. Scherp zijn is een manier van denken. Een houding die bepalend is voor alles wat ze doen. Trots en zelfbewust werken zij elke dag verder aan het succes van Zeeman.

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. zij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen ze voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

Eigenzinnig & onafhankelijk
Zeeman is een familiebedrijf. ze zijn onafhankelijk en doen alles op hun eigen manier. ze hebben gemerkt dat mensen hun keuzes goed begrijpen. Als zij ergens voor kiezen, zijn hun klanten het daar vaak mee eens.

Gedreven & kostenbewust
Iedereen kan een goed product maken voor een hoge prijs. Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs. Daar maken zij een sport van.

Eenvoudig & oprecht
Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het is best moeilijk de dingen eenvoudig houden. Welke Zeeman-winkel je ook bezoekt, de inrichting is altijd eenvoudig en het assortiment is in alle landen hetzelfde. Wat daar bij hoort, is dat ze altijd oprecht blijven. ze zijn duidelijk en doen wat ze beloven.

Zorgvuldig & betrokken
Het is nog altijd te merken dat Zeeman een familiebedrijf is. ze houden van aanpakken en werken als een team. Met respect voor mensen, mensenrechten en het milieu. ze kennen de mensen die voor hun werken. Vaak doen ze dat al heel lang. Door een goede band op te bouwen, bereiken ze meer.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in