Eskens Group B.V. logo
Tip!

Eskens Group B.V.

Eskens Group Eskens is een familiebedrijf die een aantal Europese machinefabrikanten vertegenwoordigd. Ze verkopen als technische onderneming al meer dan honderd jaar hoogwaardige machines in Europa, waardoor ze vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Het kantoor en magazijn met onderdelen bevindt zich in Alphen aan den Rijn, waardoor zij een snelle en technische service kunnen verlenen aan hun klanten.

Vestigingen

In Europa zitten verschillende vestigingen, namelijk België, Frankrijk en Engeland, waaruit een groot deel van de markt bediend wordt, Eskens Group is onderverdeeld in verschillende divisies: Eskens Tinting Solutions, Eskens Process Solutions en Eskens Customized Solutions. Eskens Tinting Solutions levert verfmengmachines, verfschudders en mixers. Onder hun klantenkring rekenen ze producenten, groothandels, verfwinkels en bouwmarkten. Na de levering van deze producten zijn ze het vertrouwde adres voor service, reparaties en revisieprojecten. 

Team

Hun team bestaat uit vijfenveertig service-engineers, waardoor ze hun klanten snel en kwalitatief goed van dienst kunnen zijn. Vanuit Alphen aan den Rijn bedient Eskens klanten in de hele Benelux, van mkb tot grootbedrijf. Met meer dan honderd medewerkers in verschillende leeftijdscategorieën – monteurs, sales, helpdesk, administratie en staf – willen ze de klant helpen het maximale uit hun machines te halen. Dit doen we door nieuwe verfmachines te leveren, revisie machine te produceren en de juiste service te bieden. Of het nu een enkele verfmengmachine betreft of de volledige inrichting van een fabriek, Eskens onderscheidt zich door zijn totaalaanpak. Zij leveren niet alleen de juiste apparatuur, maar denken al in een vroeg stadium mee over de te volgen aanpak. Ook daarna blijven ze het vaste aanspreekpunt voor service, onderhoud en reparaties.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in