Froot logo
Tip!

Froot

Froot is ontstaan vanuit vriendschap en vormt het fundament van het bedrijf. Met een ondernemende mindset en hecht team leveren ze fruit aan heel zakelijk Nederland. Froot is gegroeid door de visie dat ze zowel privé als op het werk gezondere keuzes willen maken.

Gezondheid en het creëren van een fijne werkomgeving

Ook van werkgevers wordt steeds meer inzet verwacht op het gebied van gezondheid en het creëren van een fijne werkomgeving. Daarom biedt Froot werkgevers de mogelijkheid zich te onderscheiden met een pasklaar en structureel geleverd fruitpakket op de werkvloer. Froot biedt een verrassend en lekker fruitaanbod, waarbij een gevarieerd voedingspatroon centraal staat. Hiermee wordt een bewuste en gezonde levensstijl gestimuleerd. Dit draagt bij aan blije en productieve medewerkers.

Blije, productieve medewerkers

Hoe krijg je meer betrokkenheid op de werkvloer: je waardering uitspreken naar medewerkers! Waardering uitspreken naar medewerkers is goed voor je bedrijf; betrokken werknemers, betere customer service, stijgende productiviteit en bedrijfsresultaat. Komt bij: minder mensen vertrekken. Dat is wat je wilt!

Fruit is gezond en lekker, de ideale snack voor op kantoor. Gezonde en vitale werknemers presteren beter. Fruit op het werk is een laagdrempelige en goedkope manier om meer met gezondheid en vitaliteit te doen op de werkplek. Fruit is sympathiek. Wist je dat…97% van de medewerkers fruit op het werk ziet als een teken van waardering door de werkgever?

Waarom Froot op het werk?

Voor de werkgever: Froot zorgt voor een gevarieerd fruitaanbod, prima geschikt voor de werkplek. De stijlvolle presentatie geeft werkgevers gelegenheid zich aan de positieve eigenschappen van fruit te koppelen. Gezonde en vitale werkgevers presteren beter. Froot regelt alles en zorgt voor een optimaal rendement voor de werkgever. 

Voor je collega’s: Fruit is lekker en gezond. Froot gelooft dat door fruit op de werkplek aan te bieden je mensen helpt een betere en gezondere keuze te maken. Fruit is het ideale tussendoortje voor op kantoor. Froot levert kwaliteit. Laat je verassen door hun gevarieerde, maar vooral lekkere, fruit aanbod.

Hoe is Froot ontstaan?

Froot is ontstaan vanuit vriendschap en vormt het fundament van het bedrijf. Met een ondernemende mindset en hecht team leveren ze fruit aan heel zakelijk Nederland. Froot is gegroeid door de visie dat ze zowel privé als op het werk gezondere keuzes willen maken. Ook van werkgevers wordt steeds meer inzet verwacht op het gebied van gezondheid en het creëren van een fijne werkomgeving. Froot is maatschappelijk verantwoord.

Hoe werkt het leveren van fruit op het werk?

  1. Froot stelt een persoonlijk fruitplan op voor jouw bedrijf
  2. Bij de eerste levering kiezen ze een geschikte plek om de fruitkratten te plaatsen
  3. Zee leveren het fruit in houten kratten op de gewenste tijd en datum
  4. Lege fruitkisten worden op afgesproken momenten opgehaald en vervangen voor nieuw, vers fruit
  5. Ze monitoren het resterende fruit en passen indien nodig de leveringen aan
  6. Froot ontzorgt en regelt alles. Je hebt er geen omkijken naar!

froot papier.png

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in