Guts & Groove logo

Guts & Groove

Tuurlijk je moet een beetje lef hebben voor een merktraject! Maar met alle kennis in huis en een persoonlijke samenwerking zijn wij bij Guts & Groove dé partij die jou kan helpen groeien naar het aantrekken van jouw ideale klant.

Wij helpen opstartende bedrijven met het ontwerpen van logo's en huisstijlen aan de hand van strategie sessies. Ook helpen we bestaande bedrijven die geen passende strategie of branding meer hebben door bijv. snelle groei of wisseling van koers. Dit doen we door de doelgroep in beeld te brengen en te zorgen voor een branding die deze doelgroep ook echt aanspreekt.

Hiernaast doen we er bij Guts & Groove alles aan om jouw bedrijf te promoten. Denk aan folders, flyers, visitekaartjes en brochures. Maar ook aan campagnes om jouw product te lanceren of om nieuwe werknemers te werven. Ook kunnen we je helpen met het beheren van jouw social media waardoor je een groter bereik hebt.

Buiten branding en promotie zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en het creëeren van animaties. Hierbij kijken we naar het doel van de website om de juiste mensen aan te trekken en hen in duidelijke banen te leiden. Hierdoor kunnen gebruikers veel makkelijker vinden waar zij naar op zoek zijn. Door de digitale wereld van tegenwoordig spreekt bewegend beeld veel meer aan. Daarom editen wij video’s en maken animaties om mensen te stimuleren voor jullie product te kiezen of voor jullie bedrijf te komen werken.

Bij Guts & Groove geloven wij er in dat we voor ieder bedrijf iets kunnen betekenen. Dus wat kunnen wij voor jullie betekenen? We kunnen hier altijd vrijblijvend met elkaar over sparren.

We bieden een breed pakket aan van werkzaamheden. Dit is een greep uit onze diensten, dus neem gerust contact op als je vragen hebt over jouw opdracht :)

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in