Luxury Flower Boutique logo
Tip!

Luxury Flower Boutique

Zijden bloemen en Boeketten

Bloemist

  • Iedere twee maanden een nieuw boeket met hun abonnement
  • Custom made zijden boeketten
  • Advies op maat
  • Hoge kwaliteit, uniek en duurzaam
  • By Shaylane Joenoes

Ben je op zoek naar de mooiste bloemen? Een boeket wat altijd mooi blijft? Dan zijn zijden bloemen de oplossing! Vergeet allergieën, vieze vazen, rottende bloemen en hoge kosten voor verse bloemen. Zijden bloemen zijn duurzaam, mooi en makkelijk!

Ben je op zoek naar een kleurrijk boeket, pasteltinten of juist een specifieke kleur, groot of klein, alles is mogelijk. Je roept, zij maken. Elk boeket welke zij maken is custom-made en daarom uniek. Niet van echt te onderscheiden en kan volledig naar wens opgemaakt worden.

In hun webshop bieden zij een aantal thema’s aan, ziet je hier niet een boeket tussen staan die aan je wensen voldoet, kies dan voor de optie custom-made, je boeket wordt dan volledig op maat gemaakt. Wat wens je nog meer?!

Doe inspiratie op, op de Instagrampagina. Hier vind je een hoop voorbeeldboeketten. Stuur hun een privébericht op Instagram. je kunt hier foto's doorsturen en je wensen doorgeven. Heb je zelf al een vaas? Geef hun de afmetingen door. Je kunt ook een mooie vaas uitzoeken in de shop. zij gaan aan de slag met het maken van het boeket. Zodra deze af is sturen zij je een voorbeeldfoto. Het boeket komt per post naar je toe! In de regio Alphen aan den Rijn kunnen zij ook bezorgen. Je hoeft het thuis alleen nog maar in de vaas te zetten.

Ben je benieuwd wat één (of meerdere..) van hun boeketten/stukken kan doen voor je praktijk, winkel, salon, kantoor of woning? Neem gerust contact met hun op.

Altijd een unieke en prachtige boeket bloemen op tafel, niet van echt te onderscheiden. Dit kan met zijden bloemenabonnement waarmee je iedere keer wordt verrast met een unieke boeket bloemen. Elke twee maanden nemen zij contact met je op, zodat je uit drie boeketten kunt kiezen. Een bloemenabonnement heb je al voor €49,95 per twee maanden. Meer weten over het abonnement? Ga dan naar website of stuur een bericht via Instagram.

Zijden bloemen zijn een stuk duurzamer dan echte bloemen, je kunt langer van je prachtige boeket genieten, je hebt weinig tot geen onderhoud, geen last van allergieën, het huurconcept draagt bij aan de sharingeconomy en als klap op de vuurpijl; je heeft altijd een prachtig boeket op tafel voor een stuk minder geld dan iedere 2 weken een echt boeket!

Duurzaamheid is de laatste jaren steeds meer een hot topic geworden. Genieten van zijden bloemen is een duurzame oplossing om de impact op het klimaat te verkleinen ten opzichte van verse bloemen.

Iedereen houdt van bloemen, ze zijn mooi, kleurrijk, aangenaam om te krijgen en bovenal; ze ruiken heerlijk! Verse bloemen komen vaak van ver, per vliegtuig en gekoeld transport of hebben in Nederland in een kas gestaan. In deze verwarmde kassen gebruikt men vaak veel water, compost en bestrijdingsmiddelen, want de bloemen moeten groeien. Uiteindelijk wanneer de verse bloemen arriveren bij de bloemisten, worden deze bloemen in plastic verpakt en na hooguit twee weken belanden deze bloemen in de vuilnisbak. Dit allemaal komt niet ten goede aan het milieu.

Het produceren van zijden bloemen belast het milieu ook. Maar, de impact op het milieu van een zijden bloem in verhouding met een verse bloem is vele malen kleiner. Helemaal wanneer men heel voorzichtig met de zijden versie omgaat. In dit geval kan men er grenzeloos van genieten.

In hun webshop proberen ze zo duurzaam mogelijk om te gaan met hun bloemen. De zijden bloemen die zij gebruiken in het abonnement gaan van huurder naar huurder en worden op deze manier onophoudelijk hergebruikt. Dit draagt bij aan een sharing economy. Uiteraard besteden zij bij elke wissel veel aandacht aan de bloemen en finetunen zij elke bos bij hergebruik. Als het ware krijgen ze een onderhoudsbeurt. Huren is het nieuwe hebben.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in