TRIAS Fysio logo
Tip!

TRIAS Fysio

Met ruim 30 jaar ervaring in fysiotherapie en sportherstel creëerden ze bij TRIAS Fysio een eigen benadering: een topsportbenadering. Ze geloven dat herstel altijd verder moet gaan dan genezen.

Voetballers hebben allemaal profijt van de jarenlange ervaring en know how die TRIAS Fysio heeft in de voetbalwereld. De fysiotherapeuten weten wat te doen bij een voetbalblessure, wat er nodig is om deze te voorkomen én wat er nodig is om een betere voetballer te worden. 

Bij TRIAS geloven ze dat herstel altijd verder moet gaan dan genezen. Ze herstellen voorbij herstel. Daarom zijn alle facetten van onderzoek tot en met sport-specifieke behandeling en revalidatie binnen het netwerk van hun organisatie aanwezig. En de behandeling gaat door tot en met return to play. En waar kun je dat het beste doen? Juist: op het voetbalveld. Daarom spot je de fysio’s van TRIAS en herstellende voetballers regelmatig op het voetbalveld tijdens de behandeling.

Bij TRIAS Fysio zullen ze je versterken, herstellen voorbij herstel en weerbaar maken voor wat je nog te wachten staat. Samen met jou binden ze die strijd aan, leggen ze de lat hoger. Jouw lat. Hun lat. Ze zetten je in je kracht, je gaat jezelf overtreffen. Je zult je verbazen over hoeveel meer je kunt bereiken. Je bent sterker dan je denkt en wordt fitter dan je dacht. Leven is topsport.

Wil je een afspraak voor behandeling met een fysiotherapeut maken? Je kunt TRIAS bereiken door het algemene nummer 030-2660662 te bellen, 06-29921665* te whatsappen of info@triastotaal.nl te mailen. Een eerste afspraak kun je ook via het online-systeem inplannen.

*maandag t/m vrijdag 08:00 - 16:30 uur

Een overzicht van de openstaande vacatures van TRIAS Fysio vind je hier:

Meer weten over TRIAS Fysio in Alphen aan den Rijn? Dan moet je bij Roel zijn. Neem contact op via roel@triastotaal.nl of 06-29446906.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in