The GSM Store
Advertorial Winkels

Back to school & work september actie bij The GSM Store

Alle vakanties zijn weer voorbij en iedereen gaat weer naar school en werk. Bij The GSM Store willen ze ervoor zorgen dat iedereen goed kan beginnen en goede resultaten kan behalen. Daarom hebben ze de hele maand september verschillende acties lopen.

Bij The GSM Store ben je niet alleen aan het juiste adres voor alle reparaties of het kopen van je nieuwe telefoon, maar ook voor het verkopen van je oude telefoon. Je levert je gebruikte telefoon eenvoudig in en krijgt er een mooi bedrag voor terug! Goed voor het milieu en je portemonnee.

De hele maand september kun je ook in de mooie showroom terecht voor de volgende acties:

  • Bij een schermreparatie krijg je 50% korting op een Screenprotector; 
  • Op alle iPad/Tablet accessoires de hele maand 20% korting
  • Voor alle studenten en scholieren 20% extra waarde voor je oude toestel bij aanschaf van een nieuw toestel.

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.