THe GSM Store
Advertorial Winkels

De hele maand augustus een gratis telefoonkoord ter waarde van € 9,95 bij The GSM Store

De hele maand augustus geeft de The GSM Store een telefoonkoord ter waarde van € 9,95 cadeau. Dit doen ze bij de eerste honderd bezoekers die kunnen aantonen dat ze de Facebook- en Instagram-pagina van The GSM Store zijn gaan volgen in de maand augustus.

Je zult denken is dat alles? Jazeker, je hoeft geen reparatie te laten uitvoeren of een accessoires te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is de Facebook- en Instagram-pagina van The GSM Store te liken en te volgen.

The GSM Store

The GSM Store gevestigd op de van Boetzelaerstraat 9 te Alphen aan den Rijn is al jaren het gezicht voor reparaties aan Smartphones, Tablets, Laptops en Macbooks. Het team van de The GSM Store staat dagelijks gereed in hun mooie showroom om je van dienst te zijn.

Waarom kiezen voor The GSM Store?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Alle reparaties aan Smartphones, Tablets, Laptops en Macbooks
  • In- en verkoop gebruikte toestellen & tablets
  • Ruim twintig jaar reparatie ervaring
  • Winkel met showroom
  • Anderhalf uur gratis parkeren tijdens uw reparatie
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.