The GSM Store
Advertorial Winkels

Exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54 bij The GSM Store

De maand november is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor iets nieuws. Ben je toe aan een gloednieuw toestel? Dan heeft The GSM Store goed nieuws voor je! Gedurende de hele maand november kun je genieten van exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54. 

Ze bieden niet alleen een flinke korting, maar je kunt zelfs een extra € 20 korting krijgen door de sociale media van The GSM Store te liken.

De Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 is één van de nieuwste toevoegingen aan de Samsung Galaxy A-serie en biedt indrukwekkende functies en specificaties. Of je nu op zoek bent naar een krachtige camera, een prachtig scherm of geweldige prestaties, de Samsung Galaxy A54 heeft het allemaal. Nu je bekend bent met de Samsung Galaxy A54, wil The GSM Storen laten zien welke geweldige aanbieding die je deze maand kunt krijgen. "We bieden een substantiële korting op de reguliere prijs van de Samsung Galaxy A54, wat betekent dat je geld kunt besparen terwijl je geniet van de nieuwste technologie", aldus de winkel.

Extra Korting

Maar er is meer! Als je de sociale media-accounts van The GSM Store op Instagram en Facebook leuk vindt, kun je nog eens € 20 korting krijgen op je aankoop. Het is hun manier om onze gewaardeerde klanten te bedanken en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt. De Samsung Galaxy A54 is beschikbaar in verschillende prachtige kleuren. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren op basis van de voorraad, dus zorg ervoor dat je snel handelt om de kleur van jouw keuze te bemachtigen.

De hele maand november is de perfecte tijd om een upgrade te maken naar de Samsung Galaxy A54. Met flinke kortingen en de mogelijkheid om een extra € 20 korting te krijgen door de sociale media te liken, is dit een kans die je niet mag missen. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt, en de kleuren zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.