Thijs Standbouw B.V.
Advertorial Bouw en techniek

In zeven weken een complete nieuwe hal realiseren van 900 m²

Als bedrijf zijnde maakt Thijs Standbouw uit Ter Aar een mooie en gezonde groei door! Om deze groei te waarborgen, hebben zij een compleet nieuwe hal gebouwd welke als extra opslagruimte gaat dienen.

In week 40 is men begonnen met het aanleggen van het leidingwerk, waarna binnen een paar weken een compleet nieuwe hal is gerealiseerd. Deze is volgende week volledig gebruiksklaar!

De flexhal is opgebouwd uit modulaire elementen wat zorgt voor een snelle en efficiënte bouw.
Deze aanpak sluit naadloos aan bij hun manier van standbouwprojecten verzorgen. Om de groei te continueren zijn zij op zoek naar uitbreiding binnen het team! Wil jij onderdeel uitmaken van een hardwerkend en hecht team?

Thijs Standbouw is op zoek naar:

  • Meewerkend Projectleider
  • Technisch tekenaar
  • Standbouwers

Check hier de vacatures.

“Als sinds 2005 kunnen wij met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het bouwen van beursprojecten op zowel nationaal als internationaal niveau”.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.