Thijs Standbouw B.V.
Advertorial Overige

Maak kennis met planner bij Thijs Standbouw: Marloes

Thijs Standbouw B.V. is een full-service beurspartner en is gespecialiseerd in het bouwen van complete beurzen, zowel nationaal als internationaal. Om alle beursprojecten succesvol op- en af te bouwen, is een nauwkeurige planning vereist waarin alles qua personeel en logistiek goed op elkaar is afgestemd. Maak kennis met Marloes Lazet, woonachtig in Maarssen en sinds 1 december 2023 werkzaam bij Thijs Standbouw als planner.

Goede eerste weken achter de rug

Marloes: “Mijn eerste weken bij Thijs Standbouw zijn goed verlopen. Ik ben in december begonnen en dat is nog net het ‘staartje’ van een hele drukke periode in de standbouwwereld. Gelukkig is het nu wat rustiger en dat geeft mij de mogelijkheid om mijn rol als planner te verkennen en verder eigen te maken.”

Wat houdt de functie planner in?

“Ik zorg ervoor dat onder andere de personeelsplanning voor alle komende beursprojecten voor dit jaar wordt gemaakt. Ik doe dit in samenwerking met de Projectmanagers; zij hebben hun planning voor evenementen voor dit jaar helemaal rond. Veel klanten komen ieder jaar terug op de planning, en dat is heel fijn! Op die manier weet ik op basis van vorig jaar hoeveel medewerkers ik moet inplannen om de beursprojecten op- en af te bouwen. Verder zorg ik ervoor dat het wagenparkbeheer op orde is.”

Bij Thijs Standbouw realiseren wij niet alleen nationale beursprojecten, maar ook internationaal. We proberen zoveel mogelijk naar beursprojecten te rijden met onze trailers en bedrijfsbussen, maar soms is de afstand dusdanig groot dat we ervoor kiezen om met het vliegtuig te reizen. Onze medewerkers blijven dan op locatie overnachten om het project op- en af te bouwen. Ik zorg ervoor dat de vluchten worden geboekt en ik reserveer de hotelovernachtingen voor onze medewerkers.

Georganiseerde chaos!

“De functie planner is voor mij nieuw, en daardoor valt er voor mij veel te ontdekken. Dat maakt mijn werk juist heel leuk en uitdagend. Ik houd van georganiseerde chaos! Ik kom zelf wel uit de evenementenwereld en daardoor ben ik gewend aan de dynamiek van hele drukke en rustige periodes.”

Iedereen is gelijkwaardig

“Mijn eerste indruk van Thijs Standbouw? Het voelt als een warm en betrokken familiebedrijf waar je in terechtkomt! Wat mij aanspreekt is dat iedereen gelijkwaardig is en op die manier wordt behandeld. De drempel is laag, waardoor je makkelijk bij iedereen naar binnen stapt.“

Wat voor een collega ben jij?

“Ik ben nog in de fase dat ik eerst de kat uit de boom kijk. Daardoor ben ik misschien wat stiller dan normaal. Maar eenmaal helemaal op mijn plek dan kan ik best veel praten! Ik ben een heel sociaal persoon en altijd geïnteresseerd in anderen.”

Voetbal

“Wat ze nog niet van mij weten is dat ik van voetbal houd en ik ben een echte Ajax fan! -Sorry Frank (Frank Lelieveld is de huidige eigenaar van Thijs én Feyenoord fan) – Daarnaast houd ik heel erg van koken. Met veel plezier heb ik afgelopen kerst een vijfgangendiner gemaakt voor familie en vrienden.

Afsluiten van een werkdag

“Als ik naar huis rijd, neem ik de toeristische route. Via allerlei mooie binnendoor weggetjes kan ik mijn hoofd lekker leegmaken na een drukke werkdag.”

Wil jij net als Marloes onderdeel uitmaken van het team van Thijs Standbouw? Ze zoeken nog enthousiaste collega’s! Meer lezen? Klik hier voor de website. 

  • Standbouwer
  • Meewerkend projectleider
  • Technisch tekenaar
  • DTP- er/Grafische medewerker

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.