Rijschool Toppie
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie: ruim vijftien jaar ervaring en vijfhonderd geslaagden

Je rijbewijs halen is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en kun je gaan rijden. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs.

Rijschool Toppie, dé rijopleiding in de regio voor auto, automaat, motor en aanhangwagen, heeft al ruim vijftien jaar ervaring. “Wij zijn er stellig van overtuigd dat geen enkel andere rijschool de regio Zuid-Holland beter kent als wij”, begint de rijschool. Zo zijn er al meer dan vijfhonderd leerlingen geslaagd door Rijschool Toppie.

Ik wil een proefles!

Rijinstructeurs gezocht

De instructeurs zijn van hoge klasse. “Omdat vertrouwen bij ons heel belangrijk is, zijn al onze instructeurs zijn gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst”, legt de rijschool uit. Rijschool Toppie kampt echter wel met een tekort aan instructeurs. “Om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen aan een rijbewijs kunnen helpen zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s!”

Ben of ken jij een rijinstructeur die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil je werken voor de leukste rijschool in de regio? Neem dan contact op via info@rijschooltoppie.nl of 0172-450020. “Wij zijn ook bereid de opleiding tot rijinstructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft gehaald.”


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.