Pexels - Vladimir Srajber
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid werkt Rijschool Toppie met ervaren instructeurs die hun leerlingen begeleiden naar succes op de weg. Om aan de groeiende vraag naar rijlessen te kunnen voldoen, zijn ze op zoek naar toegewijde professionals die passie hebben voor het vak.

Wat rijschool toppie biedt

Rijschool Toppie gelooft in investeren in hun instructeurs. Ze bieden een ondersteunende werkomgeving en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Als je nog geen gecertificeerde rij-instructeur bent, is Rijschool Toppie zelfs bereid om de opleiding te financieren voor geschikte kandidaten.

Daarnaast staat Rijschool Toppie bekend om hun persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele behoeften van elke leerling. Door samen te werken met Rijschool Toppie krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van mensen door hen veilig en zelfverzekerd de weg op te laten gaan.

Rijschool Toppie is op zoek naar rij-instructeurs die:

  • Passie hebben voor het lesgeven en het begeleiden van leerlingen naar succes.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden bezitten en in staat zijn om effectieve leerstrategieën toe te passen.
  • Betrouwbaar zijn en een hoog niveau van professionaliteit handhaven.

Hoe te solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als rij-instructeur bij Rijschool Toppie? Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor uitmuntendheid in rijonderwijs? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar info@rijschooltoppie.nl of bel naar 0172-450020.

Meer informatie


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.