Rijschool Toppie
Advertorial Verkeer en vervoer

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.

Bij Rijschool Toppie streven ze ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken. Om dit te realiseren, werken ze met ervaren instructeurs die de leerlingen begeleiden naar succes op de weg. Rijschool Toppie is momenteel op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Denk jij dat je geschikt bent?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Rijschool Toppie gelooft in het bieden van hoogwaardige begeleiding aan al hun leerlingen, en daarom zijn ze bereid de opleiding tot rijinstructeur te financieren voor degenen die deze nog niet hebben afgerond. Ze stellen hoge eisen aan hun instructeurs. Vertrouwen staat centraal in hun aanpak, daarom zijn al hun instructeurs gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Ondanks hun toewijding aan kwaliteit ervaren ze momenteel een tekort aan instructeurs.

Ben jij of iemand die je kent klaar voor een nieuwe uitdaging? En wil je daarnaast werken voor de leukste rijschool in de regio? Dan horen ze graag van je! Neem contact met op via info@rijschooltoppie.nl of bel naar 0172-450020. 

Rijschool Toppie kijkt ernaar uit om hun team te versterken met gepassioneerde en toegewijde instructeurs die willen bijdragen aan het succes van hun leerlingen.

Solliciteer hier


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.