The GSM Store
Advertorial Actie

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Abonnement verlengen 

Klanten die hun Sim Only abonnement verlengen, krijgen zoals gebruikelijk de eerste 2 maanden gratis.

Alle informatie op een rij 

  1. 3 maanden 50% korting op alle nieuwe 2-jarige Sim Only abonnementen. 
  2. Voor alle nieuwe Lebara Sim Only klanten. Dus ook voor wie overstapt van Lebara Prepaid. 
  3. De actie loopt tot en met 2 april 2024
  4. Tijdens de 3 maanden kunt u de bundel en extra opties wijzigen. De 50% korting wordt berekend over de (gewijzigde) bundel en mogelijke extra opties. 
  5. Deze promotie geldt voor alle bundels en extra opties (Onbeperkt bellen & sms’en, 4G Extra Snel en Onbeperkt bellen & sms'en naar 44 landen). 
  6. De 50% korting stopt automatisch na 3 maanden.  

Vragen?

Neem dan contact op met The GSM Store 0172-497101 of info@the-gsmstore.nl

Met grote dank voor het vertrouwen aan onze gewaardeerde trouwe klanten!

gsm.jpg


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.