The GSM Store
Advertorial Winkels

The GSM Store al ruim twintig jaar hét adres in Alphen voor je telefoon reparaties

The GSM Store gevestigd op de van Boetzelaerstraat 9 te Alphen aan den Rijn is al jaren het gezicht voor reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks. Het team van de The GSM Store staat dagelijks gereed in hun mooie showroom om je van dienst te zijn.

Waarom kiezen voor The GSM Store?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Alle reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks
  • In- en verkoop gebruikte toestellen & tablets
  • Ruim twintig jaar reparatie ervaring
  • Winkel met showroom
  • 1,5 uur GRATIS parkeren tijdens uw reparatie
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

Het team van The GSM Store:

Salah is een bekende Alphenaar en voor veel klanten al een bekend gezicht. Sinds het begin hoort hij erbij en is het meest bezig in de front van de winkel waar altijd een hoge service van hem te verwachten is.

Rafet is een oude ondernemer uit Alphen en sinds 2013 betrokken bij The GSM Store en momenteel voornamelijk bezig met reparaties en inkoop van de juiste en beste onderdelen.

Mehmet is nieuw in het team en heeft een hele retail geschiedenis achter zich als duizendpoot en is dus van alle markten thuis. Hij versterkt het team door zijn ervaring en inzet in het management.

€ 10 korting op alle reparaties

Sinds half juni heeft The GSM Store een nieuwe website en dat gaan ze een hele maand vieren! Bij elke reparatie krijg je € 10 korting, ook als je meerdere keren in deze maand komt. Eén voorwaarde voor de € 10 korting is dat je de Facebookpagina en Instagrampagina gaat volgen! Hier komen met regelmaat leuke acties voorbij die heel interessant kunnen zijn.

Nieuwe website

De nieuwe website is van alle gemakken voorzien:

  • Nu nog makkelijker uw reparatie prijs opvragen en online in te boeken
  • Heel overzichtelijk alle reviews van onze klanten inzien
  • Mogelijkheid om je oude telefoon te verkopen

Als je online een afspraak hebt gemaakt of gewoon langs komt in de showroom, zijn de meeste reparaties binnen één uur gerepareerd. Ze werken met originele onderdelen (tenzij anders aangegeven), zodat ze hoogwaardige reparaties leveren. Als je kosten wilt besparen kunnen ze ook goedkopere onderdelen gebruiken. Jouw data is veilig tijdens een reparatie en elke reparatie geven ze drie maanden garantie.

Team The GSM Store, staat elke dag voor je klaar! "Tot snel in de winkel."


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.