The GSM Store
Advertorial Winkels

The GSM Store: Dé plek voor smartphone reparaties in Alphen aan den Rijn

De GSM Store is dé plek waar kwaliteit en service samenkomen voor al je smartphone, tablet, laptop en MacBook reparaties in Alphen aan den Rijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij het vertrouwde adres voor al je technologische behoeften.

Online Shop voor nieuwe en gebruikte Telefoons

Naast de fysieke winkel zijn ze nu ook online beschikbaar met een uitgebreide webshop. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe telefoon, accessoires of een betrouwbare gebruikte telefoon, bij The GSM Store ben je aan het juiste adres.

Speciale aanbiedingen voor Online Shoppers

Om de nieuwe online shoppers te verwelkomen, heeft The GSM Store speciale aanbiedingen voor de hele maand april:

  1. €20,- korting op nieuwe toestellen: Gebruik de kortingscode €20KORTING bij het afrekenen en ontvang direct €20,- korting op alle nieuwe toestellen.
  2. 10% korting op Accessoires: Maak jouw aankoop compleet met de hoogwaardige accessoires en ontvang 10% korting met de kortingscode 10%KORTING.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij The GSM Store streven ze naar niets minder dan uitmuntendheid. De gecertificeerde technici zorgen ervoor dat jouw apparaat met de grootste zorg wordt gerepareerd, zodat je snel weer kunt genieten van optimale prestaties. "We begrijpen hoe belangrijk jouw apparaat voor je is, daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Met onze efficiënte service kun je erop vertrouwen dat je apparaat snel weer in handen heeft.", aldus The GSM Store.

Bij The GSM Store staat klanttevredenheid altijd voorop. "We streven ernaar om aan al je behoeften te voldoen en bieden uitstekende ondersteuning, zowel in onze winkel als online."

Ontdek De GSM Store Online

Bezoek de online winkel en ontdek het uitgebreide assortiment nieuwe en gebruikte telefoons, accessoires en meer. Profiteer van de speciale aanbiedingen en ervaar zelf waarom The GSM Store al meer dan 25 jaar het vertrouwde gezicht is voor smartphone reparaties in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.