ByMip
Advertorial Sport

Waarom Potential Health Club kiest voor Technogym: Kwaliteit en duurzaamheid

Potential Health Club is inmiddels een bekende naam in Alphen, en dat is geen toeval. Sinds de oprichting door Sem en Benk heeft Potential Health Club zich gericht op het bieden van een hoogwaardige fitnesservaring, wat begint bij het selecteren van de beste apparatuur.

Bij Potential Health Club staat kwaliteit voorop. Daarom kozen de heren voor Technogym. Dit merk staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, eigenschappen die essentieel zijn voor de fitnessapparatuur in de club.

"Technogym heeft een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid in de fitnesswereld”, aldus Benk. “Hoewel onze apparaten niet intensief worden gebruikt zoals in grotere sportscholen, is het voor ons belangrijk dat ze lang meegaan en betrouwbaar zijn. Daarom kiezen we voor Technogym, een merk dat je vaak in luxe spa's en high-end fitnesslocaties tegenkomt.” 

Personal training

Potential Health Club biedt enkel private (1-op-1 of 1-op-2) personal training. Bij Potential Health Club ga je een stap verder dan de conventionele personal training. Een gezonde levensstijl meer omvat dan alleen lichamelijke inspanning, waardoor ze zich richtenop de individuele behoeften van alle leden.

Skill Run

De Skill Run van Technogym, een van de paradepaardjes van Potential Health Club, is een loopband uit de Skill Line serie. Deze loopband is ongelooflijk veelzijdig en biedt ondersteuning voor veel verschillende trainingen. Of het nu gaat om slee- en parachutetrainingen voor kracht- en conditieopbouw, revalidatieoefeningen of standaard loopbandactiviteiten, de Skill Run voldoet aan alle eisen.

De Skill Run loopband biedt gebruikers de mogelijkheid om hun trainingen op een hoger niveau te tillen. De Skill Run biedt diverse trainingsmodi zoals de sleefunctie en de parachutefunctie. Deze sleefunctie simuleert het duwen van een zware slee, ideaal voor krachttraining van het onderlichaam, terwijl de parachutefunctie weerstand biedt tijdens het hardlopen, cruciaal voor het ontwikkelen van snelheid en explosiviteit. Bovendien zijn deze modi ook uitstekend geschikt voor revalidatie doeleinden, waarbij geleidelijk de intensiteit en belasting kan worden aangepast om een veilige en effectieve hersteltraining te garanderen. Dit maakt de loopband geschikt voor een breed publiek, van recreatieve sporters tot professionele atleten en mensen die herstellen van blessures.

De sleefunctie van de Skill Run simuleert het duwen van een zware slee, wat een uitstekende oefening is voor het versterken van de onderlichaamsspieren. De parachutefunctie biedt weerstand tijdens het hardlopen, wat helpt bij het verbeteren van snelheid en explosiviteit. Deze unieke functies maken de Skill Run tot een onmisbare aanvulling op de fitnessapparatuur van Potential Health Club.

Ervoor de topkwalitiet van de apparatuur zelf en boek direct je intake!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 14:13

Voortgang werkzaamheden Willem de Zwijgerlaan

Sinds 24 juni 2024 is bouwbedrijf Heijmans bezig met essentiële werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan in Alphen aan den Rijn. Het oude riool wordt vervangen door een nieuw, groter rioolsysteem. Deze werkzaamheden vereisen een aanzienlijke hoeveelheid werkruimte, waardoor de Willem de Zwijgerlaan volledig afgesloten is en de Prinses Irenelaan gedeeltelijk.

Advertorial Horeca vandaag 13:03

Zomerknallers bij La Cubanita: De lekkerste cocktail- en tapas deals!

Bij La Cubanita hebben ze een zomeractie waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Stel je voor: vijf heerlijke tapas voor slechts €15! Deze smakelijke aanbieding kun je bemachtigen op iedere maandag, dinsdag en woensdag in de periode van 15 juli tot en met 31 augustus. Perfect om je week een heerlijke kickstart te geven.

Kinderen vandaag 12:29

Leer kinderen veilig internetten met HackShield tijdens de zomervakantie!

De zomervakantie is een perfect moment om kinderen op een speelse en leerzame manier kennis te laten maken met de gevaren van internet. Met het online cybersecurity spel HackShield zetten Gemeente Alphen aan den Rijn en de politie zich in om kinderen bewust te maken van online veiligheid.

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 11:13

Tijdelijke onderbreking van werkzaamheden op de Raadhuisstraat

Vorige week is het nieuwe straatwerk tot aan de kruising Raadhuisstraat/Hofzichtstraat aangelegd. Volgende week gaat Dura Vermeer nog enkele punten herstellen op de Raadhuisstraat. Daarna verlaten zij het werk en hervatten ze de werkzaamheden na 1 oktober.

Advertorial Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 09:44

Bij On Stage in de mooie Raadhuisstraat staat de klant centraal

De Raadhuisstraat wordt met de week mooier. Wanneer jouw haar een ‘opknapbeurtje’ nodig heeft, ben je bij On Stage op de juiste plek. In onze serie verhalen over de renovatie van de Raadhuisstraat zetten we deze keer de spotlights op deze barbershop van Jay en zijn vrouw Eefje, die hier sinds twee jaar gevestigd zijn.

Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 16:50

Bikkels on Bikes: “Mis ik thuis en mist thuis mij?“

We zijn in Griekenland. Normaal gesproken zou ik (Sven) nu op het zomerspektakel werken in Alphen a/d Rijn. Het is een festival waar ik altijd erg naar uitkijk. Ik zie allemaal foto's en filmpjes voorbij komen van vrienden die daar zijn.