Voetbalvereniging Alphia logo

Voetbalvereniging Alphia

Alphia

De voetbalvereniging Alphia is één van de vier voetbalverenigingen in Alphen aan den Rijn. De vereniging is in 1919 opgericht en in 1951 koninklijk goedgekeurd en heeft een rijk verleden in de Alphense sportwereld. Alphia speelt sinds 2011 op de huidige accommodatie op sportpark “De Bijlen” aan de Sportlaan 7 en heeft daar de beschikking over één kunstgrasveld, één grasveld, één pupillengrasveld en deelt samen met de avv Alphen een kunstgrasveld en een trainingsveld. De clubkleuren van Alphia zijn oranje shirt, witte broek en blauwe kousen.

Alphia is een middelgrote zaterdagvereniging. De club telt circa 800 leden, waarvan ca. 600 spelende leden. Alphia heeft de beschikking over een veld- en zaalvoetbal afdeling. Voor het veldvoetbal spelen  Alphia 1 en Alphia 2 prestatief en de overige teams recreatief. 

Naast de wekelijkse KNVB competitie wedstrijden worden er diverse andere activiteiten georganiseerd bij de voetbalvereniging Alphia.

U kunt de accommodatie van de voetbalvereniging ook huren voor een verjaardagsfeest, een kraamfeest of voor welk feest dan ook. Kijk voor meer informatie op de website alphia.nl/Clubhuis-huren

 

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in