Apics Flexjobs logo
Tip!

Apics Flexjobs

Zij zijn Apics Flexjobs, hét uitzendbureau gespecialiseerd in logistiek werk. Dus, ben jij op zoek naar logistiek personeel of een baan in de logistiek? Dan ben je bij hun aan het juiste adres.

Het beste personeel voor jouw logistieke bedrijf!
Ben jij op zoek naar meer dan alleen een uitzendbureau gespecialiseerd in productie- en logistiek personeel? Dan ben je bij hun aan het juiste adres! Het ervaren team gaat voor jou op zoek naar de beste werknemers die perfect bij jouw bedrijf passen. Apics Flexjobs staat voor flexibiliteit en betrokkenheid en deze combinatie maakt hun uniek. Zij zijn expert in het aanpassen van hun dienstverlening naar úw bedrijfsdoelstellingen en wensen. Ze kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en al je personeelszorgen uit handen te nemen. Ze maken de beste matches en je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Op zoek naar werk?
Ben jij op zoek naar een baan waar je je nooit hoeft te vervelen? Stop met zoeken! Bij Apics Flexjobs hebben ze een groot aanbod van verschillende logistieke opdrachtgevers, die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Dus ben je op zoek naar een uitdagende baan? Voor een langere tijd? Zoek dan niet verder, want Zij hebben jouw nieuwe droombaan!

Hun team is altijd op zoek naar logistiek- en productie personeel, heftruck- en reachtruckchauffeurs, teamleider en logistiek administratieve medewerkers.

Waarom Apics Flexjobs?

  • Zij nemen alles uit handen, dus jullie hebben aanzienlijk minder personeelszorgen;
  • Zij bieden flexibiliteit en betrokkenheid;
  • Hun tarieven zijn lager dan die van hun concurrenten;
  • Je hoeft écht nergens meer naar om te kijken!

Om te voldoen aan een fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Waar het gaat om werknemers loop je daarbij al snel aan tegen de grenzen die de wet en je sociale verantwoordelijkheden stellen.

Met Apics Flexjobs laat je die problemen achter je. Je bent verzekerd van de benodigde ervaren mankracht in tijden van groei, en je hoeft geen kosten te maken voor overtallig personeel tijdens krimp. Zo heb je de zekerheid van continuïteit met behoud van flexibiliteit.

Duurzame relaties, bekende gezichten
Ze gaan heel graag duurzame relaties aan. Met de werkgevers voor wie ze werven natuurlijk, maar ook met de mensen die ze uitzenden. Bij Apics gaan daar zo ver in dat ze hen zelf in dienst nemen. Hiermee hebben zij de afgelopen jaren een grote en gezellig Apics Family opgebouwd. Hiervoor hebben ze drie goede redenen:

  • Ze laten niet graag goede mensen vertrekken;
  • Ze streven naar zekerheid voor zowel opdrachtgevers als personeel;
  • Ze willen graag de opgedane ervaring en kennis van werknemers behouden.

Strenge selectie
Voordat ze een kandidaat aan je voorstellen, hebben zij deze uitgebreid getest en gescreend. hun screening bestaat uit onder meer een goed gesprek, waarin ze kijken naar de ambities, werklust en achtergrond van kandidaten. Vervolgens worden ze getraind, begeleid en in de praktijk getoetst. Door deze strenge selectie krijgt je altijd mensen die echt iets in hun mars hebben en die écht passen bij jouw bedrijf.

Persoonlijk, direct en snel
Wanneer je je bij hun inschrijft, nemen ze de tijd om je goed te leren kennen, zodat ze precies weten wat je wilt. Dus geen oppervlakkig gesprekje met een intercedent en dan maar afwachten, maar een uitgebreide intake, waarna je vaak binnen enkele dagen al het werk doet waar jij gelukkig van wordt.

Daarnaast zorgen zij er altijd voor dat ze in contact blijven met je, ook al ben je al een tijdje aan het werk. ze blijven graag op de hoogte van je verhalen en ontwikkelingen, ze zijn graag betrokken en op deze manier hopen ze heel lang met elkaar te kunnen samenwerken.

Betere kansen, meer zekerheid
Als je bij hun aan het werk gaat, dan zit je de komende tijd goed! zij zorgen er namelijk voor dat ze een goede match voor je maken en een bedrijf voor je zoeken dat echt bij jou past. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je toch niet helemaal op je plek zit bij een bedrijf, ook dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan gaan zij gewoon weer op zoek naar een ander leuk bedrijf waar je aan de slag kunt! ze regelen het allemaal voor je.

Gespecialiseerd in logistiek en productie
Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie en de administratieve ondersteuning daarvan. Van teamleiders en magazijnmedewerkers tot heftruckchauffeur en van productiemedewerkers tot transportplanner. Ben jij dus helemaal weg van de logistiek? Dan ben je bij hun zeker weten aan het adres. Ben je nog niet helemaal bekend met logistiek en ben je benieuwd of het iets is voor je? zij denken dat je alles kunt leren en zij zijn ook bereid om je alles te leren.

Ontwikkeling
Apics doet er alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken. Daarbij hoort natuurlijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je functie. Vind je het leuk om een opleiding te doen? Of om door te groeien naar een andere functie? hun opdrachtgevers en zij staan overal voor open en willen jou op je best zien!

Voor elke leeftijd!
Of je nou 25 of 55 bent, bij hun ben je welkom op iedere leeftijd. Veel werkgevers zoeken mensen met ervaring, mensen die alles al eens hebben meegemaakt. Bij Apics gaat het er niet om wat je bent, maar wat je kunt.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in