Aarhof (Centrum) logo
Tip!

Aarhof (Centrum)

Aarhof

Gebouwd als één van de eerste overdekte winkelcentra van Nederland is winkelcentrum Aarhof nog steeds een begrip in Alphen aan den Rijn. Met haar lichtkoepels en vrolijk groen voorziet de Aarhof al jaren in de behoeften van inmiddels honderdduizenden consumenten. Gelegen in het centrum van het stadshart biedt winkelcentrum Aarhof een keur aan eersteklas winkels en staat garant voor uren gezellig winkelplezier!

Voor winkelcentrum Aarhof sta je als klant voorop. De winkeliers werken nauw samen met de beheerders om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Ruime parkeergelegenheid op het parkeerdak en op de terreinen rond het winkelcentrum, maar ook de bewaakte fietsenstalling, waar je desgewenst rolstoelen of kinderbuggy's kunt huren zijn slechts enkele voorbeelden van klantvriendelijkheid. Er zijn speeltoestellen voor kinderen, er is een ruim opgezet terras met vrolijke decoraties en een vriendelijk aanspreekpunt, de beheerder, zorgt ervoor dat het centrum uitstekend wordt verzorgd.

Natuurlijk zouden zij de Aarhof niet zijn als er niet regelmatig spetterende activiteiten zouden worden georganiseerd. Wees dan ook niet verbaasd als je op één van jouw bezoeken zomaar wordt verrast met een heerlijke chocoladereep of dat jouw kinderen in de watten worden gelegd door rondlopende entertainers. Bovendien zorgt een team van decoratiespecialisten dat winkelcentrum Aarhof het hele jaar door vrolijk van allerlei thema-aankledingen wordt voorzien. Of je nu jouw dagelijkse boodschappen wilt komen doen, of dat je gewoon gezellig een dagje wilt shoppen...gelukkig is er de Aarhof!

Op zoek naar een slim ingedeeld tweekamerappartement of naar een royaal drie- of vierkamerappartement? In de Aarhof vind je de woning die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en levensfase. Dit bijzondere woongebouw biedt ruimte aan appartementen van verschillende oppervlaktes. De appartementen hebben een kwalitatieve uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming én -koeling die voor een behaaglijke temperatuur zorgt.

De royale buitenruimtes geven een gevoel van vrijheid en bieden een schitterend uitzicht over de skyline van Alphen aan de Rijn. Het exacte ontwerp van de appartementen wordt in een later stadium bekendgemaakt, maar nu is wel al duidelijk dat de Aarhof een nieuwe standaard zet in Alphen aan den Rijn. Ruimte, comfort, kwaliteit en gemak zijn in balans. Mensen in verschillende fases van hun leven gaan zich er thuis voelen. In de Aarhof is voor iedereen plek.

Om de zoveel tijd opent in de Aarhof 63 een pop-up store. 

Feestje To Go

Vanaf 1 oktober bevindt in de Aarhof de winkel Feestje To Go. Feestje To Go maakt je feest origineel en onvergetelijk. Voor je vrijgezellen-, huwelijks-, jubileum-, openings- of verjaardagsfeest en ook voor het verjaardagspartijtje van je kind, hebben zij een uitgebreid assortiment aan artikelen in onze webshop. Ze bieden diverse artikelen waaronder themakisten op huurbasis aan. Ook verkleedaccessoires zijn bij Feestje To Go verkrijgbaar.

Ook verhuren zij mooie hippe decoraties voor bruiloften in verschillende stijlen. Van Bohemian en vintage tot modern, Feestje To Go heeft het in huis! Maar je kunt het ook uit handen geven. Dan zorgen zij er op basis van jullie wensen voor, dat de locatie o.a. met stijlvolle ballondecoraties zo mooi mogelijk wordt aangekleed. Ze gaan graag met jullie in gesprek om al jullie wensen door te nemen.

Bij Winkelcentrum De Aarhof zijn diverse mogelijkheden om je auto te kunnen parkeren. Op het parkeerterrein voor de Aarhof kun je parkeren waarbij je vooraf moet betalen bij de parkeerautomaat of achteraf via mobiel parkeren. Kijk hier voor de parkeertarvieven  
 
Op het parkeerdak en in de parkeergarage moet je tussen 09:00 en 18:00 uur parkeergeld betalen. Op vrijdagen en andere dagen met koopavonden betaal je tot 21:00 uur. Buiten deze tijden, op zondag en landelijke feestdagen
is het parkeren bij ons geheel gratis.
 
Je bereikt de parkeerlocaties door het volgen van de parkeerroute.
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in