Gek van Fietsen.nl logo
Tip!

Gek van Fietsen.nl

Bij Gek van Fietsen doen ze hun naam eer aan. Tot ver in de regio staan ze bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die ze volledig op maat en naar wens leveren. Gek van Fietsen voert daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, natuurlijk maken ze gebruik van de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie.

De klanten van Gek van Fietsen zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën, die op een prima service rekenen. Dus wat je wensen ook zijn, de medewerkers van Gek van Fietsen zorgen voor de juiste fiets. In de reacties van klanten herkennen ze hun eigen enthousiasme: Gek van Fietsen en dol op kwaliteit!

Openingstijden zomertijd:

Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 20:00
Zaterdag 09:00 17:00

Openingstijden wintertijd:

Dinsdag 09:00 17:30
Woensdag 09:00 17:30
Donderdag 09:00 17:30
Vrijdag 09:00 17:30
Zaterdag 09:00 17:00

 

Al jarenlang jouw fietsspecialist midden in het Groene Hart. In hun winkel vol fietsbeleving vind je een groot assortiment fietsen, onderdelen, accessoires en fietskleding van topmerken! Van een trendy stadsfiets tot ATB, of van e-bike tot racefiets, ze hebben het allemaal. Kom eens langs in hun winkel waar je rustig kunt rondkijken of gebruik kunt maken van advies en begeleiding van hun experts op fietsgebied.

Winkel
De kwaliteit van Gek van Fietsen.nl toont zich in de 500m2 grote winkel met een uitgebreid en zeer doordacht assortiment topproducten. Alle producten die we verkopen zijn van bekende A-merken en zijn bewust toegevoegd aan hun winkel. Elk artikel heeft een meerwaarde nodig om bij hun in de schappen te mogen hangen, zodat je een goede keuze kan maken. Kom je er niet uit wat de meerwaarde is of wil je meer van de producten weten vraag dan één van de medewerkers voor meer informatie.

Assortiment
Bij Gek van Fietsen kun je terecht voor een ruim assortiment aan fietsen in alle soorten en maten. Ga je voor comfort, of wat vaker de auto laten staan? Denk dan aan een elektrische fiets van onder andere de topmerken Pegasus, Koga, Giant, Cortina en Gazelle. Maar ook de highspeed e-bikes van de merken Stromer en Klever zijn de ideale vervanger voor de auto. Ook wat racefietsen betreft hebben ze een mooie collectie samengesteld met de merken Giant Van Nicholas en Cervelo. Daarnaast ben je ook voor een ruim assortiment stads- en transportfietsen van onder andere de merken Giant, Gazelle en Cortina bij hun altijd welkom.

Daarnaast ben je voor de juiste fietskleding aan het goede adres bij Gek van Fietsen. Met kledingmerken als Nalini en Endura kunnen zij je voorzien van kwaliteitskleding waarmee je prettig op de fiets zit onder alle omstandigheden. En wat betreft onderdelen en accessoires? Een nieuw zadel, sportvoeding, nieuwe banden of kleine fietsonderdelen? Je kunt het bij hun allemaal vinden!

Service
Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Ze willen er zeker van zijn dat je tevreden bent en blijft. Hun afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets tiptop aan je wordt afgeleverd. Na drie maanden voeren zij gratis een eerste servicebeurt uit. En mocht er ooit iets aan je fiets mankeren, dan helpen zij je het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijgt je gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven ze niet bij Gek van Fietsen, dat maken ze waar!

Onderhoud
Het is zeer aan te raden jouw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. Ze checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. Je blijft dan veilig en prettig rijden. Om te bepalen wat zij aan je fiets moeten onderhouden hebben zij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar je de gewenste onderhoudsbeurt voor jouw fiets kunt kiezen. Deze zijn terug te vinden op hun website.

Gemakkelijk online een werkplaats afspraak maken? Dat kan bij Gek van fietsen.nl

  

Leenfiets
Als je een fiets bij hun gekocht heb mag je gratis gebruik maken van één van hun 25 leenfietsen. Deze fietsen kun je bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat je zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Blije klanten
Blije klanten, dat is waar zij als Gek van Fietsen.nl altijd naar streven. Als je een goed product wilt aanschaffen is het belangrijk dat je iets koopt waar je heel erg blij mee bent. Omdat dit niet altijd even makkelijk is, hebben zij een professioneel team met mensen die je perfect kunnen adviseren bij het maken van een goede keuze. Of het nu gaat om een goede fiets, een fijne fietsbroek of een klein defect onderdeel, je kunt hun alles vragen. Zij zorgen ervoor dat je met een blij, en gerust gevoel weer verder kunt.

Kwaliteit
Gek van Fietsen staat in de wijde omgeving bekend om de bijzondere service en kwaliteit. Hun experts staan altijd voor je klaar met een persoonlijk advies. Natuurlijk kun je een gratis proefrit maken op een fiets naar keuze. Ben je zeker van jouw beslissing, dan is de inruil van je oude fiets ook bespreekbaar. Vanzelfsprekend, vinden zij, maar hun toegevoegde waarde ga je pas écht ervaren als je eenmaal op weg bent. Dan kun je gebruikmaken van de vele extra’s uit hun 9Pluspakket, waarmee je zorgeloos en langdurig plezier beleeft aan jouw fiets. Voor ieder type fiets hebben we een gericht pakket samengesteld. Een dikke 9 of meer: Gek van Fietsen gaat ervoor!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in