KIES voor mondzorg onder narcose logo

KIES voor mondzorg onder narcose

KIES is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn, waar de tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt. Melchior Gadellaa (narcose-tandarts) en zijn professionele team verhelpen uw klachten zonder dat u de narcosebehandeling bewust meemaakt. Met zijn ruime ervaring als narcosetandarts heet hij cliënten welkom die liever niet naar de gewone tandarts gaan, onder wie ook kinderen of mensen met een fysieke of psychische beperking.

KIES is geen gewone tandarts
Melchior Gadellaa leidt een gespecialiseerde tandartspraktijk waar alle behandelingen onder narcose plaatsvinden. Door onze centrale ligging in Alphen aan den Rijn kunnen wij mensen uit het hele land behandelen.

Als narcosetandarts helpt KIES cliënten die in het reguliere circuit moeilijk geholpen kunnen worden. Kinderen en volwassenen die bang voor de tandarts zijn, bijvoorbeeld. Of mensen met een fysieke of psychische beperking die geen normale behandeling kunnen ondergaan. Soms zijn er elders lange wachtlijsten en kunnen cliënten sneller bij ons terecht, indien nodig ook in de avonduren en in het weekend. Wat het probleem ook is, KIES zorgt voor de oplossing.

Waarom KIES?
Door onze centrale ligging in Alphen aan den Rijn kunnen wij mensen uit het hele land behandelen. Als narcosetandarts helpt KIES cliënten die in het reguliere circuit moeilijk geholpen kunnen worden.

  • Nooit meer angst voor de tandarts
  • Behandelingen onder narcose
  • Tevens implantologie
  • Ook 's avonds en op zaterdag open!

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag   09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in